Gå direkt till innehåll
På bild från vänster till höger: Marika Philipson, vd Särnmark, Pär-Anders Johansson vd och ägare Scandinavian Rehab Center S.L samt Pär Lager, styrelseordförande Särnmark.
På bild från vänster till höger: Marika Philipson, vd Särnmark, Pär-Anders Johansson vd och ägare Scandinavian Rehab Center S.L samt Pär Lager, styrelseordförande Särnmark.

Pressmeddelande -

Särnmark förvärvar Scandinavian Rehab Center S.L

Särnmark har sedan starten 1992 haft som huvudsakliga verksamhet att anordna personlig assistans åt personer med funktionsnedsättningar. Kopplat till denna verksamhet ger Särnmark även service inom områden som exempelvis rådgivning, administration, kompetensutveckling och bemanning, arbetsledning och stöd till personer som lever med funktionsnedsättningar. I och med förvärvet av Scandinavian Rehab Center går nu Särnmark in i ett nytt affärsområde, klimatvård och rehabilitering


Särnmarkkoncernens huvudsakliga verksamhet är att anordna personlig assistans åt personer med funktionsnedsättningar. Kopplat till denna verksamhet ger Särnmark även service inom områden som exempelvis rådgivning, administration, kompetensutveckling och bemanning, arbetsledning och stöd till personer med funktionsnedsättningar i frågor som rör den personliga assistansen.

Särnmark har kontor och kunder på flera ställen i landet. Kontor finns i Solna, Höör, Gävle, Kinna, Karlstad, Linköping, Uppsala, Visby och Sundsvall.

Vi erbjuder flera olika modeller från stöd i löne- och redovisningsfrågor till fullservicemodell där vi axlar ett stort ansvar för den personliga assistansen. Genom att ta ett helhetsansvar för den personliga assistansen vill vi säkerställa att våra kunder och assistenter får det stöd som man önskar och behöver.

I Särnmark finns ett stort antal nationaliteter representerade, både som tjänstemän och assistenter vilket gör att vi ofta kan hitta någon som kan det språk som krävs i olika relationer.

Kontakter

Jens Hollingby

Jens Hollingby

Presskontakt Kommunikationschef Marknad och kommunikation 0723985786 Särnmark Assistans

Relaterat innehåll